Sist och nästan minst
Publicerat den

Så till rummet som för tillfället är minst prioriterat. Nämligen badrummet. Vi har fortfarande lyxen att ha maskiner i lägenheten och slippa tvättstuga. Det är helt underbart. Mindre kul är badkaret. Jag hatar badkar. Badar i princip aldrig och när jag väl gör det tröttnar jag efter fem minuter. Vi har från början sagt att vi skall bära ner det i förrådet, men det är ingen stress. (N ääälskar dock badkar..) En annan grej vi verkligen inte gillade är "slasken" (i brist på annat ord). Vad skall vi ha för nytta av den? Den tar bara upp plats och vi hade ju tänkt fixa en fin skänk att ha handdukar i, som nu absolut inte får plats. Vi gav ett önskemål om att vaktmästaren skulle ta bort den om han kunde, mot en summa givetvis, men när vi flyttade in stod den kvar och vi har inte hört ett ord mer om det.
Men! Vi vande oss. Snabbt. Nu tycker vi den är ganska smart och praktisk. Den har två trådkorgar som vi lägger 60- och 40-tvätten i. Smidigt och osynligt. I den andra öppningen förvarar vi skurhink, toapapper, toaborste och annat man kanske inte vill ha framme. Sjukt bra! Och diskhon är super när kattlådan skall göras ren.
Dessutom gött med skåpet på väggen. All extra plats är bra plats!
Det är inte det vackraste rummet och jag har knappt lagt någon energi på att ens fundera över hur vi skall fixa det. Vi kanske helt skiter i det. Den som lever får se!
 
 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?