Organisera mera
Publicerat den

Jag lever!
Tänkte bara smyga in och skriva det (mår inte allt för bra just nu, så det blir mest serietittande och väldigt lite redigerande av de bilder jag MÅSTE ta tag i..) och bjuda på en bild i min nyorganiserade (organiserade skiten ur den) byrå. Skicka mig inte till psyket tack. Jag förstår att det är lockande, men jag lovar, SÅ mycket lättare att få en överblick av vad som finns plus att det tar mindre plats. Mycket mindre. Innehållet från en och en halv låda klämdes in i en. Fantastiskt! Prova!
 
Ps. oredan alla böcker skapar är tillfällig (duh) då jag har ett litet hyllrelaterat problem.
 
 
 
 
 
 
 Splash
Publicerat den

Jag hade lite tråkigt förut. Bilderna blev inte så bra, men nu vet jag lite hur jag skall göra för att det skall bli bättre nästa gång. J har tagit tillbaka sin blixt, så jag är fast med den inbyggda, som suger. Jag har försökt att ha ett vitt papper framför i lite olika vinklar, men det är bara jobbigt för armen och att tejpa på direkt framför gör det bara för mörkt (inte orkar jag engagera mig heller för att få det bra). Så jag har bara använt ett par lampor som jag fick med när jag köpte min ministudio (som jag skall visa upp, snart). Kalasbra är dom!! Förutom att det är nästintill omöjligt att fånga vattnet någorlunda skarpt. En blixt fryser ju vattnet. Den kortaste slutartiden jag kan ha är inte bra nog. (högt ISO också, som ni kan se)
 
Och så kom jag på att jag hade gammal karamellfärg hemma. Det blev ju genast mycket roligare ^^
 
 

Budapest
Publicerat den

För att fira häromdagen (vad berättar jag om ett par veckor) smaskade jag i mig en budapestbit. Yum!
Världens bästa bakverk om du frågar mig.
 
 Bröllop
Publicerat den

Ja, igår var ju den stora dagen!
13gb har jag fyllt, så nu är det en hel del att gå igenom, rensa, organisera och redigera. Men kul!
 
Jag är lite besviken över att det inte blev några "konstnärliga" bilder, för vi hade ont om tid och sen var jag ju ganska nervös och fick hjärnsläpp. Men jag hoppas innerligt att de blir nöjda ändå med de lite mer traditionella. Ja, att de blir nöjda överhuvudtaget såklart. Det är ju så svårt att veta vad andra gillar, jag kan mest utgå från mig själv.
 
Här får ni i alla fall en liten förhandskik. De andra bilderna kommer dröja och om jag får lägga upp dom här är det ju efter att de själva fått dom, givetvis!
 
Och jag måste tillägga att Lotta och Micke är helt underbara och jag önskar dom all lycka!
 
Bilden fick även ingå i "veckans fotoutmaning" (som vi startat upp igen), där temat var nystart.