Me, myself and I
Publicerat den

Ja vafan, när jag ändå är igång och postar en massa inlägg så kan jag väl lika gärna slänga med ett par bilder på mig själv från i förrgår. Nästan helt osminkad dessutom. Jag tränar nämligen, på att våga visa mig utan smink. Eller ja, någorlunda utan smink. Affären är hittills så långt jag sträckt mig. Där kan jag gå in och ut snabbt, och dessutom gömma mig bakom mina solglasögon haha.

Här har jag på mig min nya efterlängtade (jag har velat ha den i många, många månader) B.B crème. Den blev inte så tokigt mörk som jag trodde, tack och lov. Jag hade ställt in mig på nyans bajs. Visst är den fortfarande mörk, men inte så det stör (tror jag). Dock täckte den inte bra alls. Det visste jag ju att den inte skulle göra, då det inte är en foundation, men jag hade nog hoppats på aningens bättre resultat. Men jag skall testa vidare och se hur den beter sig under mitt vanliga smink och i lite andra kombinationer. Det blir nog bra ^^

 

 

(min mobilkamera är otroligt snäll måste jag säga. Den får det alltid att se mycket bättre ut än vad det är)

 

 

 




Fotopromenad
Publicerat den

Dagen efter grillningen fyllde jag på förrådet med min nya besatthet, naturgodis.
Och när jag ändå var inne på ämnet natur så tog jag mig en fotopromenad i det härliga vädret.





Den fula lilla saken
Publicerat den

Ni minns kanske att jag la upp en oredigerad bild på denna lilla fulingen? Här är de andra fixade bilderna och en inzoomad.

(så himla dassig den oredigerade bilden ser ut när man jämför dom! Men kameran är en hejare på att dra ur allt vad färger heter, tyvärr. Kamerans lins uppfattar inte precis allt som våra ögon ser, så därför är efterbehandling oftast nödvändig. Sen kan man ju kanske tycka att jag tar i ibland, det är ju en smaksak såklart)





Grillningen hos syrran
Publicerat den

Ja, för ett tag sedan var ju jag och J hos syrran och N och grillade. Inatt tog jag äntligen och redigerade bilderna. Jag tror att jag delar upp inlägget i två delar, så det inte blir för mycket på en gång.



Syrran har en smart grej, som ihopfällt ser ut som ett litet parasoll, men som är till för att ställa över maten för att skydda mot bland annat insekter. Skitsmart! Här ser ni löken till grillspetten under sagda smarta sak.

Min syster hade gjort en supergod sallad.
Den var fylld av fetaost som jag tror försvann på två sekunder, då alla utom jag är helt galna i det.



Karnivorernas grill.

Och så min lilla grill haha.

 

 

Punkhäst!


Ser ni vad som gömmer sig i gräset?


Denna lilla krabaten!





Dagens middag
Publicerat den

Middagen idag:
Pastasallad med quornbitar, rödlök, majs och isbergssallad. Till det, halloumi och vitlöksbröd.
Mums!





Tull
Publicerat den

Jag handlade ju från Victoria's Secret. Denna roliga avi fick jag.
Tull, bah!

Jag fick även mitt vanliga paket från tampons for free, men de hade denna gången petat i en gratis rakhyvel! Det var ju generöst ^^





Pajkalas
Publicerat den

Jag var ju hos syrran för ett (bra) tag sedan. Loppan hade feber men var ändå på strålande humör. Syrran bjöd på äppelpaj (mums) och muffins. Dock blev jag för mätt för att ens orka trycka i mig en ynka muffin, men några stycken åkte hem i en påse så J fick något att smaska på. Det var uppskattat ^^

Loppan lekte kakmonster och strödde smulor överallt. Sen geggade hon runt i det. Det krävs inte mycket för att underhålla de små.

Syrran hade dessutom riktigt fina blommor!

Jaaajaa, bilderna är nästan likadana. Men det är svårt att välja ju!






Gammalt
Publicerat den

Här kommer lite bilder som jag tog i början av maj. Ja, ni vet ju vid det här laget att jag är segast på att ladda upp bilder... Har fortfarande kvar sen Loppans kalas. Och de är inte ens redigerade. Suck.
Men jaja.

Sista bilden kanske inte ser så aptitlig ut, men oh så gott det är. Världens mest lättlagade tacopaj! Vegetarisk såklart, med sojafärs ^^





Oredigerad fuling
Publicerat den

Idag var jag och J hos syrran och N och grillade. Hur mysigt som helst! Vi satt och myste i solen (och värmen!!), pratade, kollade på hästar, åt oss mätta och glada och så fotade jag såklart en massa.
Denna fulingen fastnade på bild. Bilden är helt oredigerad, men det ekar ju ganska tomt här på bloggen så jag tänkte ni kunde få en sneakpeek. Den är beskuren, och alltså zoomad. Kolla vad ful den är, flugsaker är fan inte upphetsande på nära håll. Okej, inte på långt håll heller. Yuck.





...
Publicerat den

Hah! Mitt senaste inlägg (för bara två dagar sedan) gjorde att jag förlorade en bevakare till. Heja mig..



Trist
Publicerat den

Vad ledsen jag blir när jag förlorar bevakare ):
Jag fick ju ett gäng efter att jag hamnade på förstasidan. Sen efter ett tag slutade några följa. För några veckor sedan tappade jag en till och idag ännu en. Jag borde inte bry mig, men klart jag tar åt mig och känner mig tråkigast i hela världen ):

Puss och kärlek i alla fall till er som är kvar <3 Jag förstår att en massa foton och mobilfilmer på loppan kan vara urtrist för det flesta. Men det är ju min vardag. Någon inspiration till att fota annat finns inte för tillfället. Jag, mer än någon annan, hoppas på att det skall ändras, men det har varit en lång period nu där allt bara stått stilla..



New girl, Secret och podd
Publicerat den

Jag och killen följer den nya serien New girl. Ni vet den med Zooey Deschanel. Jag hittade den av en slump samma dag som den visades i USA. Efter första avsnittet var jag fast. Nu är snart första säsongen slut, tyvärr, och jag hoppas verkligen det blir många fler!
Såg också att Tv4 har börjat sända den, så kolla in den! Jag älskar den, så bäst!

För ett par veckor sedan fick jag ett ryck och köpte ett par shorts och ett par leggings från Victoria's Secret. De var ju så himla billiga (och snygga) och kanske orkar jag mig ut och gå när jag kan känna mig lite snygg. Kanske.
Leveransdatumet var satt till den 30e maj, alltså över en månad senare. Så himla tråkigt att gå och vänta på saker, men okej. Blir det tull har jag hunnit få pengar innan, så det är ju bra.
Men idag låg det en avi i lådan. Och visst blev det tull. Första gången för mig, jag har väl haft tur innan. Men surt i vilket fall och egentligen hade jag inte råd att hämta ut paketet, men jag blir ju så otålig och vill ha mina grejer. Så det var bara tillbaka till affären (kom precis därifrån), dra kortet och svälja den svidande känslan. Det löser sig!
Men jag hade lite ont i magen över att de inte skulle passa. De hade ju en tabell över europeiska storlekar, men jag var tvungen att mäta en massa och sådant gör mig så osäker. Så det blev en chansning. Men båda plaggen passade! Shortsen får jag dock vika upp, annars skrattar jag ihjäl mig då de påminner om de gräsliga cykelbyxorna jag hade när jag var liten haha.
Leggingsen satt också bra. Lite svåra att dra av där nere, eftersom jag har så stora vader. Värdelöst. Men jag är nöjd! Skall försöka fota någon dag så ni kan få se.
Billigt blev det då rakt inte i slutändan, då frakten låg på 200 spänn (!!!), alltså nästan lika mycket som båda plaggen tillsammans, och sen tull på nästan 200. Så nu jävlar får jag se till att använda dom flitigt.

Just nu sitter jag och laddar ner en massa poddsändningar ur p3's arkiv, medan pojkvännen sitter i soffan och tar igen lite serier. Finaste poli tipsade nämligen om att det var superbra att lyssna på när man var ute och sprang/joggade/gick, man glömmer av tiden. Och så kommer jag ju lära mig en massa intressanta saker hoppas jag. Så, ännu mer träningspepp.



Movietime, again..
Publicerat den

Efter att ha sovit cirka 2 timmar, tagit mig till jobbet i zombietillstånd och lyckats köra hemåt utan att dö (jag blir så himla tankspridd när jag är trött, glömde pengarna i bilen upptäckte jag i kassan, och glömde sätta på ljuset på bilen, upptäckte jag när jag var hemma) blev det bara en snabb sväng in för att byta om, sen drog jag till syrran, som lockade med äppelpaj och muffins ^^ Yum.
Loppan hade feber men var på oväntat bra humör. Mitt mosterhjärta smälter lite.
Lättroad är damen också (det är väl alla små). Hon puttade ner nappen (bland alla muffinssmulor) till golvet med ett glädjetjut, sen tog syrran och kastade upp den igen. Ner på golvet, upp igen, ner osv. Självklart var jag tvungen att filma. Barnskratt är något av det bästa som finns ju! Jag orkar inte klippa filmerna, så om någon mot förmodan kollar så får ni stå ut.

Sen fick jag även filmat när hon gick. Eller ja, stapplade fram snarare. Hon såg ut som en gammal pensionär! Höll på att krevera.
Krypstilen är skön med..





Inhandlat
Publicerat den

För ett litet tag sedan roffade jag åt mig några Depend-lack. Ett quick and shine top coat, ett matte top coat och så ett vanligt i nyansen nr. 244. Bilden kan vara lite missvisande. Det är ett ganska ljust lack som faktiskt blev ganska tråkigt när det väl var på. Men jag har bara provat på en nagel så jag skall inte avvisa det än. Testade även det matta överlacket, men var inte så impad.

Samma dag fick jag ett gratisnummer av Damernas Värld i brevlådan, eftersom jag "gillat" dom på Facebook (endast för att få tidningen). Gäsp. Det var nog den tråkigaste tidning jag någonsin läst. Nu är jag i och för sig inte så värst intresserad av mode, men jag trodde det skulle vara lite mer intressant läsning faktiskt.






Tråkig humor
Publicerat den

Jag och min humor ^^

Programmet jag gjorde gif:en i dödade bilderna lite (mycket). Förlåt för eventuella epilepsianfall.

 

 




Kärlek
Publicerat den

Älskade mamma och morfar <3





Loppanfezten fortsätter
Publicerat den

Resten av bilderna från Loppans kalas. Bildbomb!





Konsten att gunga
Publicerat den

Här har ni filmen på en överlycklig Loppa.




Solsken och mjukglass
Publicerat den

Idag ringde syrran och frågade om jag ville komma ner till Grebbestad och käka glass med henne och Loppan. Men självklart!
Det är sjukt vad vädret gör för humöret. Jag känner mig gladare just nu, inte skitbra, men bättre. Hoppas det håller i sig, både det fina vädret och det fina humöret.
Riktigt gott med glass var det i alla fall. Loppan såg skeptisk ut bakom sina solglasögon. Inte på grund utav glassen då.
När syrran satte henne i gungan kom det där härliga skrattet, ni vet ett sådant skratt bara ett barn kan frambringa. Riktiga glädjeyl. Jag filmade med min systers kamera så nu väntar jag på att hon skall skicka filmen till mig så den kan åka upp här ^^
Skönt som fan att få komma ut. Har ju varit hemma hos syrran och hennes man ett par gånger denna veckan och det gör så himla mycket för måendet. Annars sitter jag mest instängd här, framför datorn.

Lite senare mötte i alla fall J upp oss, vi sa hejdå till syrran och Nico och gick och handlade (spänningen). Fint att få träffa J en stund <3
Men fyfan för att köra varma bilar. Spyr. Och att ta på sig skinnjacka är ju inte så smart va.. Kul det skall bli till sommaren. Jag kommer vara en blöt, stinkade hög (har ju slutat med deo) fram till september. Ser inte fram emot detta.

Jag vet att usla mobilbilder är trist, men min stora kameraväska är inte alltid så rolig att släpa med sig. Men jag har en del bilder på lager (som vanligt). Skall bara få tummen ur..





Dans
Publicerat den

Här är två filmer från Loppans kalas. Trumma på mammas tuttar är grejen!
Trött är hon också, men the dans must go on..!
Mobilen hänger dock inte riktigt med i dansen.




Max
Publicerat den

Idag är det vår lilla mini-Max andra födelsedag. Vart tar tiden vägen egentligen?

<3