Let it snow
Publicerat den

Jag kände att min skrivbordsbakgrund inte var så julig, så jag fotade lite förut och såhär blev det:
 
Innan
 
 
Efter
 Glossybox
Publicerat den

I augusti bestämde jag mig äntligen för att börja prenumerera på tjänsten Glossybox
En prenumerationstjänst där man i slutet av varje månad får en box med fem skönhetsprodukter i mindre storlek (ibland full size).
Väljer man att betala via autogiro månadsvis, kostar det 139kr per box, då ingår porto. Kul grej, tänkte jag. Man ger liksom sig själv fem små överraskningar varje månad. Dessutom har jag flera runt mig som redan är medlemmar och jag kunde helt enkelt inte hålla mig.
 
Jag hade ju tänkt att lägga upp bilder varje månad, men så har det varit så mycket annat denna hösten, så ni får helt enkelt allt i en enda masspost. Men det är väl kul det med?
 
I varje box får man en lapp där det står om månadens tema och lite om varje produkt. En av dessa har jag dock tappat bort, så det kan saknas information. Och som ni alla säkert vet så är det jättesvårt att fånga rätt färger med kameran och/eller försöka fixa till det i redigeringen, så lita inte på att dom stämmer helt.
 
 
 
Denna var full size och blev genast en favorit. Men så var den ju såklart inte i rätt nyans, trots att jag fyllt i min skönhetsprofil att jag är mycket blek. Så den får agera "skräpfoundation", alltså den jag använder när jag bara skall till affären och så och inte vill slösa på den/dom andra. Den täcker helt sjukt bra (men jag kan inte använda min concealer då den är anpassad efter min nyans, det blir mer vita fläckar haha. Men concealer behövs knappt!) och jag har redan varit och pillat på den i affären och funderar på att köpa en i en ljusare nyans.
Bild nummer två är tagen i ett lite annat ljus.
 
 
Denna älskar jag! Den doftar så sjukt gott (man vill äta upp den) men tyvärr använder jag väldigt sällan läpprodukter och dessutom hatar jag att behöva kleta med fingrarna.
 
Tyvärr så hatar jag citron i alla dess former (okej, det går bra i muffins) så denna gav jag bort.
 
Depend, full storlek.
Färgen stämmer inte alls. Det var en lila-aktig ton som jag inte riktigt klickade med, så denna gavs också bort. Annars älskar jag Depend.
 
Balance me - wonder eye cream
 
Cowshed - Cow pat moisturising hand creme
Jag är en handkrämsjunkie! Denna funkar helt okej, dessutom perfekt storlek att ha i väskan. Den luktar gott, ett tag. Men sen blir det för mycket. Jag har dessutom problem med att få ut produkten, det sprutar ut lite här och var som på kläder till exempel (åh vad fel det låter). Men jag använder den i stort sett varje dag och är överlag nöjd!
Anatomicals - Don't just clean it woman, scrub it
Denna har jag inte testat än, men jag är inte förtjust i namnet..
 
Figs & Rouge - 100% natural organic balm (full size)
Luktar starkt av pepparmint, lite så att man får ont i ögonen. Hela boxen luktade innan jag ens tagit ur produkten ur plasten. Testat någon gång, helt okej men som sagt, jag är inte överförtjust i läpprodukter eller att behöva gräva med fingrarna. Massa pluspoäng dock för designen, så jävla snygg!
Garnier - Miracle skin perfector BB cream sensitive (full size)
Inget WOHO, eftersom jag redan har den vanliga och den gör varken eller. Lite färgad dagkräm, men eftersom jag aldrig går utanför dörren utan foundation så ligger denna och dammar. Kanske kommer till användning senare, vi får se.
 
Love & toast - Showergel (full size)
Inte testat än, dock sniffat på. Ser fram emot att börja använda den, men jag hade såklart precis köpt en ny duschkräm precis innan, så jag måste göra slut på den först (snart klar!). Denna får också massa pluspoäng för sin design, man kan ju inte annat än att bli glad av den (jo, när man skall åt det sista och det inte går att klämma ut..).
 
Beautybird - Luxurious exfoliating soap bar (full size)
Lite trist med två tvålar i samma box. Och jag använder aldrig fasta. Men den luktar himmelskt så jag längtar efter att testa denna också (såklart, jag hade precis köpt ny handtvål samtidigt också..).
 
Nails Inc. - Nailpolish
Blodigt röd! Jag har aldrig i hela mitt liv använt rött nagellack, men hallå, blodrött!
Slänger med en bild på hur den ser ut i solljus också.
 
 
Brilliant smile - WhiteningEVO mouthrinse
Så liiiten liiiten förpackning att det känns som den kommer ta slut på första sköljningen.
Men jag har vart nyfiken på Brilliant smiles tandkräm innan (bara att de är så DYRA) så ja. Men jag kommer ju inte märka något resultat av detta fjuttiga haha.
 

Denna boxen var riktigt generös med hela tre fullstorlekar!
Och så skickade de med en Geisha Dark som bonus (temat var Geisha) så jag sprattlade som en fisk på torra land då jag öppnade lådan.
Vichy - Idéalia
Använder som dagkräm nu. Luktar gott och är riktigt skön att ha på. Kommer dock snabbt ta slut då provet var såpass litet.
 
Glossybox - Glossy pink blusher (full size)
Svårt att fånga färgen. Testat en gång, men jag var i dämpat ljus hela kvällen så jag kan inte riktigt uttala mig om vad jag tycker om den än. Använder aldrig rouge men skall definitivt se om denna gillas.
 
Kérastase - Elixir ultime damaged hair
 
Aquolina - Pink sugar body mousse
Doftar UNDERBART! Vill smeta in hela mig i den. Mums!
 
Modelco - Lip duo (gissar på full size, men är inte säker)
Läppstift i ena änden, gloss i andra. Gloss använder jag i princip aldrig. Stift ibland (men allt hår fastnar ju i läpparna så fort man rör sig en milimeter!) men jag skall ge den ett försök. Färgen på stiftet ser inte så roligt ut, men jag tror det blir en annan nyans väl på. Smidig liten spegel på sidan.
 

Phew!
Jag får hålla er uppdaterade månadsvis i fortsättningen haha. Detta tog tid!
 
Decemberboxen kommer dessutom innan jul, så det blir inte alls långt mellan den och den jag fick nyss!
Dessutom var jag med i deras Geishakampanj, så jag skall få en till box (med luddigt värde, Fazer hade gjort en felskrivning) så det ser jag fram emot.