Prylar
Publicerat den

Jag är ju inne i en inredningsperiod nu och planerar att ändra om en hel del här hemma (köket har ju fått sin omgång men har lite detaljer kvar). Pengar är sparade och undanlagda för ett IKEA-besök, då blir det storshopping vill jag lova. Men även lite utspritt handlande här och där sker. Saker som kanske är billigare eller inte finns på IKEA.
Jag ryser bara av tanken att ha ett "IKEA-hem", men jag hoppas och tror att detaljerna runt om tar bort det värsta. IKEA är ju trots allt billigt. Inte har jag råd med en massa designprylar. Fast okej, det är en lampa som jag verkligen, verkligen vill ha. Den och ingen annan. Den kostar 2000... För en LAMPA. Säkerligen kommer jag ha sönder den direkt ifall jag köper den. Men den står än så länge bara på önskedrömlistan.
 
Jag har dock lite panik då jag egentligen vill ha så lite möbler som möjligt, och så mycket golvyta jag bara kan få. Minimalistiskt skulle man väl kunna säga. Men för att slippa ha datorn i köket måste jag tänja på principerna. Det får helt enkelt bli lite trångt *rys*.
 
Prydnadskuddar är ju ganska fjantigt, eller hur? Men de kan ju verkligen lyfta en soffa. Jag planerar ett inköp av en vit soffa (idiotiskt eller hur? Svart katt och en dam med pojkvän som båda är mästare på att spilla) och sen en hel del andra vita saker. Så färgklickar är nödvändigt. Dessutom hatar jag hårda armstöd, så att ha ett par mindre kuddar i varje ände gör nog en hel del.
Redan för något/några år sedan planerade jag in vad för kuddfodral jag ville ha. Vart jag skulle hitta dom (och till ett rimligt pris) visste jag inte, men det låg så långt in i framtiden så det var inget jag engagerade mig i.
Inte skulle jag ha en soffa heller, utan två schäslonger. Men så bara jag totalvände en dag. Jag möblerade i huvudet (det är IKEA-katalogens fel) och har nu fått fram en fin (och lång) lista på saker.
Så satt jag och kollade runt på H&Ms hemsida och vad hittade jag? De perfekta kuddfodralen! Okej, de var inte svinbilliga, det gjorde lite ont i hjärtat när jag skulle betala, men det fick gå helt enkelt. Billigare blir det nog inte. Inte om jag skall ha det som jag vill ha det (nä inte riktigt, men hade jag fått precis som jag ville skulle det ju gå åt flera månadslöner). Har jag väl fått en bild i huvudet måste det bli så. Eller någorlunda. Jag kan ju kompromissa med mig själv, såklart.
Jag har i alla fall kikat på fodralen många, många gånger. Dessutom hittade jag ett till som var perfekt. Så satt jag och funderade på att klicka hem lite från rean och tänkte att vafan, nu köper jag dom. Nu när jag ändå hade råd och ändå är på gång med att ändra rummet. Vem vill ha det halvfärdigt? Inte otåliga jag.
 
Det är ett par saker till jag vill köpa, som inte är med i den nuvarande listan, men det får fan vänta. Åh mitt hjärta!
Och så är jag rädd. Rädd för att allt vitt skall se sjukt dumt ut. Det är ju svårt att få en exakt föreställning bara i huvudet. När sakerna sen väl kommer på plats kanske det blir helt annorlunda..
 
Här är vad jag klickade hem, plus en bh, men den får ni fan inte se.
Färgåtergivningen är som vanligt inte helt korrekt. Svårt det där.
Men förutom fodralen var de andra sakerna riktigt billiga i alla fall.
De första solglasögonen fnissar jag ihjäl mig åt. De är så sjukt stora! Perfekt när jag vill gömma mig.
Det gröna och orangea på de andra solglasögonen är från mina kokböcker och turkosa vägg som speglar sig. Ingen häftig effekt H&M satt dit alltså.
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?